Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Даниел Петканов - близък с тъщата

отпечатай новината

08.09.2016 09:41 | Видян 1483 пъти

Даниел Петканов - близък с тъщата

Даниел Петканов е спал и ял в дома на Александра Богданска, докато красавицата кръшкала с италианския си любовник. Това се случило в края на юни, когато репортерът е поканен да връчва призове на наградите на БГ Радио в Благоевград – родното място на Богданска, пише "България днес". Петканов бил приет като зет в дома. Майката на Алекс сготвила вкусни гозби на Даниел, а той преспал в леглото на своята любима.

По същото време Богданска била приключила своята почивка по родното Черноморие и се отправила към Апенините. Нейната версия билка, че заминава на снимки. Скандалните компормати, които Даниел показа, сочат, че нещата не стоят точно така. В Италия Богданска се запознава с мастит бизнесмен, който притежава частен самолет. Именно от него са кадрите, с които италианецът стана популярен с това, че бърка с пръст в устата на любимата си.

В своето пространно обяснение за скъсването на отношенията им, репортерът споделя, че това не е първата изневяра на Богданска.

Случайно или не признанието на Петканов дойде точно в началото на седмицата, а не в средата на август, когато всъщност двамата са се разделили. Това говори според някои, че става въпрос предимно за пиар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !