Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дара проговори за отношенията си с Гери-Никол

отпечатай новината

11.09.2016 11:58 | Видян 3242 пъти

Дара проговори за отношенията си с Гери-Никол

Ще плащам данъци - така коментира пълнолетието си младата певица Дара в ефира на bTV. Не съм чакала 18-тия си рожден ден с нетърпение, защото нямах много ограничения. За празника се бяхме събрали с всичките ми приятели, дойдоха и доста хора от Варна. Отбелязахме го в танцова зала, допълни тя.
"В 12 клас съм, но не ходя на училище – на самостоятелна форма на обучение съм и ходя само на изпити. Ако реша въобще да уча, бих учила актьорско майсторство, искам го от много малка, но нямаше как да правя много неща едновременно. Имам сценарий за живота си и свои собствени цели. Искам да замина навън като киноактриса и по-конкретно да пробия в САЩ. На мен ми трябва време, за да посещавам Америка и да слушам как говорят", призна си изпълнителката.

Певицата отрече слуха, че е взимала наркотици. "Всяка една клюка, която излиза за мен, е потресаващо смешна. Дори не се ядосвам на жълтите новини", допълни тя.

"Аз и Гери-Никол все още сме приятелки. Заради възрастта ние сме пряка конкуренция, което е добре. Колкото и да се опитват да ни сравняват, няма как да стане – ние сме коренно различни. Тя ме поздрави за парчето ми, аз нея - също", категорична бе Дара.
 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !