Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Известни се изпокараха в ефир заради ВИП брадър

отпечатай новината

13.09.2016 13:39 | Видян 2017 пъти

Известни се изпокараха в ефир заради ВИП брадър

Крясъци съдраха ефира на Нова телевизия. В предаването „На Кафе” седмичните коментатори на риалитито „ВИП брадър” почти се хванаха за гушите заради един от участниците в шоуто, съобщава Блиц. Антон Стефанов, Маги Желязкова и Иво Танев коментират звездите в популярната Къща. Те стигнаха до визитката на Роро и всички освен журналистът изразиха мнението, че той е страхотен, мил и добър човек.
„Това не е така. С мен се свързаха съседи на Роро и се оплакаха, че той не си плаща таксите в блока. Има и кучета, но не дава пари за тях. Те помолиха да си плати всичко с хонорарът от шоуто. Това значи, че той не може да живее с повече хора на едно място”, отсече Стефанов.
Маги Желязкова обаче веднага му скочи. „Какви са тези глупости. И моите съседи не ми дават да си тупам одеалата от балкона и за това се караме зверски, но това не значи, че не мога да се разбирам с голяма група от хора”, отсече красавицата.
Последва свада между двамата „Естествено, че няма да ги тупаш, ами, ако има пране долу? Само да го цапаш”, поде Стефанов.
„Глупости, аз не го правя като има пране”, върна му тя.
Спорът обаче не приключи, двамата не млъкваха, говореха един през друг и спореха. До извод кой е прав не се стигна. Гала прекрати дебата и реши да продължи предаването със следващата звезда влязла в Къщата - Ирина Тенчева.
Антон Стефанов поде първи да говори за нея. Той сподели голяма болка. "Преди бях в много добри отношения с Иван и Андрей. В момента Иван ми се сърди и ми е много болно. Той се чувства предаден, защото преди време направих интервю с бившата му съпруга Вихра, в което тя каза много остри неща за него", сподели журналистът. Гала почти се разплака от трогателния разказ на Стефанов, който описа колко важен за него е Иван и как се надява да оправят отношенията си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !