С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Обраха магазина на Николета в центъра на София

отпечатай новината

13.09.2016 14:47 | Видян 1890 пъти

Обраха магазина на Николета в центъра на София

За пореден път обраха официалния бутик в България на дизайнера Филип Плейн, станал известен в родното пространство като магазина на Николета Лозанова, която е лице на марката у нас.

За наглата кражба на улица Съборна, сигнализира маркетинг мениджърът на луксозния магазин - Милена Ибришева. По думите й крадците са разбили витрината и са откраднали 29 артикула на стойност 58 000 лева. „Обирът е извършен за 13 секунди. Стъклото е счупено с някакъв уред, с който само са го докоснали“, разказа тя пред bTV.

Магазинът е атакуван и през деня. В един от случаите продавачите са задържани от мъже с качулки, докато взимат оборота. Записите от камерите в магазина са предадени на органите на реда.

За година и половина са извършени общо шест обира, а откраднатите стоки са на стойност над 100 000 лв., каза още Ибришева. За всеки от случаите е подадена жалба и са образувани досъдебни производства, но задържани все още няма.
Ибришева призна, че персоналът вече отива със страх на работа.

„Кражбите са изключително дръзки и нагли”, заяви и адвокат Николай Генчев. Според него един от начините да бъдат задържани извършителите е да се проследи стоката, тъй като са откраднати много скъпи артикули, от които у нас се продават единични бройки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !