Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Валериева купонясва в София с милионерка

отпечатай новината

13.09.2016 16:02 | Видян 1870 пъти

Валериева купонясва в София с милионерка

Моделката Моника Валериева бе забелязана пред известно столично заведение. След пребиваването си в Москва при гаджето си явно Моника се е прибрала в България. Валериева бе в Русия при бъдещия си съпруг. Слуховете твърдят, че тя е сгодена, след като качи снимки в социалните мрежи снимка с годежен пръстен на ръката си. Лолитката побърза да се види веднага с приятелите си, тя бе засечена в компанията на най-близките си хора, видя Блиц. От няколко години моделката твърди, че избягва да се събира с популярни личности и избягва тези среди след приключилото ѝ приятелство с фолк певицата Андреа.
 
Освен най-добрата си приятелка, с която редовно споделя снимки, Моника бе и в компанията на най-младата ни и красива милионерка Доника Николова, която преди 2 години грабна чек за 1 милион лева от Национална лотария.
 
Красавиците бяха се издокарали като за лов на мъже. Интересното е че уж щастливата Моника побърза да купонясва в родината си. Явно страхът й от обвързване, за който сподели още в къщата на ВИП Брадър, не я е напуснал. Въпрос на време е да разберем кой ще е мъжът, който ще отведе една от най-желаните жени в България до олтара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !