Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лудия репортер уволнен от Нова

отпечатай новината

15.09.2016 14:31 | Видян 2021 пъти

Лудия репортер уволнен от Нова

Жестоките любовни драми на Лудия репортер скоро ще имат и финансови последици за него. Даниел Петканов се лишил от работата си при Милен Цветков и спешно си търси нови източници на пари, пише "Уикенд". До уволнението му се стигнало след серия от преговори, в които Дани бил обвинен, че е нарушил имиджа на медията, и даже бил заплашен, че, ако не спре с изпълненията си, ще си плати солено. Известно е, че всички лица на най-рейтинговите телевизии имат подписани железни регламенти за обществено поведение. В тях изрично се казва, че скандалите и всички лични демонстрации трябва да се избягват, освен ако не са съгласувани с ръководството. В противен случай действията на репортери, водещи и всички важни фигури могат да нарушат реномето на телевизията. При такъв развой шефовете могат да наложат жестоки санкции и дисциплинарно уволнение.

Точно такъв  е случаят и с Даниел, който скоро поде жестока война срещу бившата си Александра. Тя се прослави като мис национален отбор по баскетбол, но името й най-често се споменава с интригите, в които Лудият репортер я забърка. Докато двамата бяха заедно, тя забърса италиански милионер, който й уреди екзотични почивки с частни самолети и яхти. Кадри от екскурзиите попаднаха в ръцете на ревнивото гадже на Александра Даниел, който не се поколеба да я разобличи публично.

"Това срина Алекс. Тя не беше готова за цялата помия, която се стовари на главата й. Дани я изкара най-долна уличница и сега й е много трудно да се възстанови от всички тези ужасни коментари и злобни погледи", издават близки до манекенката, която от няколко седмици се е покрила вдън земя.

Самият Даниел бил ужасен от развоя на събитията в професионален план. Репортерът имал надеждата, че след скандала рейтингът му ще скочи до небесата и никоя телевизия няма да си позволи да го отхвърли. Затова и, когато го извикали от ръководството на Нова, той очаквал най-много да бъде смъмрен, а не да го изгонят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !