Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Торнев изневерил на Мира Добрева

отпечатай новината

20.09.2016 17:54 | Видян 2268 пъти

Торнев изневерил на Мира Добрева

"ВИП Брадър" е на път да разбие поредното семейство! Един от съквартирантите - режисьора Георги Торнев, е бил заплашен от половинката си Мира Добрева с развод, ако влезе в скандалджийското риалити. Журналистката от БНТ е била категорично против участието му в предаването, тъй като знае какви подли номера могат да извъртя сценаристите на съпруга й и той, както е със слаби ангели, да хлътне по някоя от останалите звезди в луксозното имение край Нови хан.

Слухове, че бракът между Торнев и Добрева не върви по мед и малко се носят отдавна, както и за неговите забежки от семейното ложе. За последно се чу, че Жоро е изневерил на миловидната блондинка с рекламна агентка на име Стела. Добрева обаче така и не потвърди тогава за пробойните във връзката си и предпочете да запази достойнството на съпруга си.

След като той влязъл в шоуто на своя глава и отказал да се съобрази с нейното нежелание да участва в сеирите в Къщата, Мира най-накрая изплю камъчето. Добрева дори го заплашила, че може да не я завари в дома им, когато приключи с Брадъра.

"Не бях съгласна да участва в риалити шоуто, но въпреки това той си взе решението, без да се съобрази с моето. По тази причина отказах да му бъда защитник в лайфовете в студиото", обяви Добрева пред "Лов Стайл".

Водещата на "Отблизо" всъщност има основателна причина да се притеснява от престоя на съпруга си в Къщата. В нея той живее със  своята бивша любовница - Надя от "Елит". Двамата са имали афера много отдавна, още преди Жоро да се хване с Мира.

Не заради Надя, но заради друга жена съпрузите вече са преживели период, в който са били на косъм да се разведат. "Жоро ми изневери! Това беше изключително тежък момент за нас. Трудно се изживява подобно предателство. Но въпреки това, простих...", изповяда се Мира Добрева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !