Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Брад Пит се покри

отпечатай новината

28.09.2016 14:58 | Видян 1835 пъти

Брад Пит се покри

Брад Пит се покри от света! Холивудският секссимвол няма да присъства на днешната премиера на образователен документален филм с оправданието, че иска да се съсредоточи върху "семейното си положение", пише ПИК. Освен това, актьорът не желаел да отвлича вниманието от лентата с въпроси за края на брака му с Анджелина Джоли.

В 45-минутния документален филм "Voyage of Time", режисиран от Терънс Малик, Брад Пит изпълнявала ролята на разказвач. "Благодарен съм, че бях част от този увлекателен и образователен проект, но понастоящем съм фокусиран върху семейното си положение. Не искам да отвличам вниманието от този изключителен филм, който препоръчвам на всички", се казва в изявлението, направено от Брад Пит.

Припомняме, че миналата седмица 41-годишната холивудска звезда Анджелина Джоли подаде  молба за разтрогване на продължилия две години брак с Пит, след 12-годишната им любовна история.

В първото си изявление, направено за сп. "Пийпъл", 52-годишният Брад Пит сподели, че е "натъжен" от претенциите на Джоли за самостоятелно попечителство над шестте им деца - три биологични и три осиновени.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !