Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новото гадже на Слави

отпечатай новината

29.09.2016 12:44 | Видян 7057 пъти

Новото гадже на Слави

От няколко седмици слънчевото време в нюзрума на Би Ти Ви се представят усмихнатата блондинка Натали Трифонова, пише "Уикенд". Хубавицата вече спечели сърцата на хиляди мъже, които нямат търпение да свърши емисията с новини, за да попаднат на изкусителната й усмивка.
Откакто се изявява в Би Ти Ви, около нея не спира да се шушука, че е опасно близка с един или друг мъж. Първо името й бе замесено с евродепутата Николай Бареков, който няколко години бе и шеф на Натали. Откакто е в екипа на Би Ти Ви обаче, зложелатели набеждават хубавата водеща, че си ляга с шоумена Слави Трифонов. Двамата имали краткотрайни отношения, които още не били до ниво, на което да се афишират публично. Според мълвата именно тя е жената, която Слави завел на почивка това лято. Трифонов успял да я уреди и за водеща на синоптичната прогноза. Двамата страшно внимават да не бъдат снимани от папараци и взимат жестоки мерки за сигурност, за да не ги засекат. Трифонов я води единствено в закътан ресторант в столицата, където му отцепват помещение само за него. Двамата не идват и не напускат заедно ресторанта, а си тръгват в интервал от 15-20 минути един от друг.
Синоптичката също издаде, че в момента сърцето й е заето от известен ухажор. С вълнение и женско кокетство тя намекна, че е рано да признава, че е с някого. "Отношенията ни са съвсем в началото и не искам да притеснявам човека до себе си. Достатъчно е, че съм щастлива", загадъчно отговаря на въпросите за любовния си статут Натали.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !