Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Лили Вучкова започнала като певица

отпечатай новината

06.10.2016 17:59 | Видян 1525 пъти

Лили Вучкова започнала като певица

Лили Вучкова, която в момента обитава Къщата на "ВИП Брадър", е посветила повече от половината си съзнателен живот на телевизията, пише "Уикенд". Водещата, по известна като Кака Лили, бе лице на детски предавания над 20 години, но малцина знаят, че тя от невръстна възраст се увлича и по пеенето, тъй като е дъщеря на известния диригент и аранжор Христо Вучков. Когато била само на 7, Лили записала първата си песен, която станала невероятен хит и била издадена на грамофонна плоча.
"Спомням си, че композиторът Ангел Заберски се обади вкъщи да потърси баща ми, който за съжаление вече не е между живите. Тогава Забето срещнал татко и му казал: "Христе, дъщеря ти има много сладко гласче - да я пробваме да изпее една моя песен. И така стана - записах песента в радиото с голям симфоничен оркестър и с нея спечелих ефир между Москва и София", хвали се Вучкова.
По-късно малката Лили се включила в популярната вокална група "Пейте с нас" и дори мечтаела за кариера на естрадна певица, но после телевизията надделяла и се настанила трайно в сърцето й.
"Аз наистина израснах в телевизията и се ожених за нея. Тя ми даде много любов, професионализъм, дисциплина, издръжливост и хубави спомени. Донесе ми и невероятна популярност. Хората толкова ме обичаха, като ме видеха на живо, а децата - те просто се разтапяха", разправя водещата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !