Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Глория вдигна скандал на Емануела

отпечатай новината

08.10.2016 10:52 | Видян 2241 пъти

Глория вдигна скандал на Емануела

Глория е изключително ядосана на фолкпевицата Емануела заради начина, по който я е номинирала. "Според мен можеше по много по-адекватен начин да ме номинираш, като например кажеш, че не те кефя, защото се подигравам на музиката ми", заяви моделката.
"Ти ме изкара пияница. Това за мен не е проблем, понеже не мисля да живея в България. Иначе ми е ясно, че още първата вечер Жана те хвана на дивана и започна да мели срещу мен", каза Глория.

"Нямаше как – трябваше да е мръсно. Ясно е, че всичко тук се приема лично. Не мога да се оправдавам за думите си, но убедена ли си, че го мисля и че исках да те номинирам. Няма значение – минало е", прие го не дотам насериозно фолкпевицата.

"Аз не исках да те номинирам и не го направих. Много лошо е да ме злепоставиш пред огромна публика. С това пиене от обяд ме изкарваш алкохоличка пред цяла България. Ти си публична личност и знаеш как се приема това..", ядоса се моделката и напусна мястото на дискусията с думите: "Отивам да си сипя още една чаша вино"...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !