Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Силвия: Гърдите ми са естествени

отпечатай новината

19.12.2008 13:45 | Видян 11756 пъти | Гласували 1

Силвия: Гърдите ми са естествени

Даниел Боримиров ще коментира пред Азис оттеглянето си от футбола и състоянието на националния отбор.

„Доста от феновете на Левски ме накараха да се замисля за решението си, но аз съм човек, който не се връща назад", сподели Боримиров.

 „В България много пари няма, истината е в чужбина!", категоричен е спортният директор на Левски по отношение на заплатите във футбола у нас.

На питането на водещия наистина ли момчетата от националния отбор са лигльовци, Боримиров обясни, че възможностите на националите ни са доста големи, а футболистите дават едва една-трета от потенциала си на терена.

„Все още не сме изпуснали шансовете си да класираме за Световното първенство през 2010 година, но оттук нататък нямаме право на грешка, всеки мач ще е решаващ", обясни  Даниел Боримиров.

„Важно е един национален треньор с поведението и с присъствието си да всява респект у футблистите, за да се раздават на терена", коментира героят от лятото на 94-та година

По повод нашествието на футболистите по попфолк клубовете, Даниел Боримиров заяви: „Много е приятно, когато пренесеш настроението от победата над някой отбор в заведение".

„Който не може да танцува кючек го изхвърляме от отбора",  възкликна Азис на свой ред. В отговор на това Боримиров предложи на водещия да стане учител по кючек на футболистите

Втори гост във „Вечерното шоу на Азис" ще бъде попфолк певицата Силвия. На въпроса, защо колежките й стават по-известни, а тя остава в сянка, Силвия споделя: „Не мога да играя някакви роли, мога да бъда само себе си!".

Относно конфликта с Галена заради еднакво име на албумите - „След 12", поп-фолк дивата обясни, че на колежката й отивало много повече. Тя била палава и много от о нещата, които правела били само за след полунощ.

Силвия потвърди пред двамата водещо, че големият й бюст е абсолютно натурален.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !