Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Селена Гомес се стопи заради болестта

отпечатай новината

12.10.2016 11:07 | Видян 2084 пъти | Гласували 1

Селена Гомес се стопи заради болестта

Селена Гомес се появи за първи път публично, след като преди пет седмици обяви, че се оттегля от сцената, за да се лекува.

Певицата е прекарала известно време в рехабилитационен център, където се е лекувала от депресия и как да се справи с паник атаките. Изглежда, изпълнителката е по-добре и във видимо добро настроение. Селена бе забелязана в Тексас, където си направи серия от снимки с фенове. Поп лолитката се появи видимо отслабнала и облечена в черни дънки, тениска и бейзболна шапка.

“Искам да се фокусирам върху щастието и здравето си и затова мисля, че е най-добре да си взема кратка почивка. Благодаря на всички фенове за подкрепата, знаете, че ви обичам и правя всичко възможно, за да давам най-доброто от себе си. Знам, че не съм единствената и се надявам други да имат смелостта да говорят открито за проблемите си”, обясни Гомес през август, когато отмени редица свои концерти.

Селена страда от тежкото автоимунно заболяване лупус, заради което вече премина един курс на химиотерапия. Не е ясно обаче дали сега се налага тя отново да премине през серията от процедури. “Открих, че тревожността, паническите атаки и депресията могат да бъдат странични ефекти от автоимунното заболяване и сами по себе си те могат да предизвикат много проблеми”, заяви преди месец Гомес.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !