Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вижте видео от обира на Ким в Париж

отпечатай новината

13.10.2016 15:24 | Видян 1768 пъти

Вижте видео от обира на Ким в Париж

Видео от разследването на "ужасяващия" обир в апартамента на Ким Кардашиян в Париж породи някои въпроси, свързани с първоначалната версия за случилото се. Клипът е с продължителност 3:30 минути и може да се каже, че има известно разминаване с разказите на красавицата за това, което се е случило на 3-ти октомври. Официалната версия, която Ким изложи, е че гневна банда престъпници са я нападнали в апартамента й и тя не е имала никаква възможност да се защити. Тя твърди още и че те са я увили с лента, която завързали със свински опашки, накарали я е да седне във ваната и през това време откраднали нейни бижута на стойност 10 милиона долара.

Видеото показва обстановката в апартамента след деянието. На него виждаме 36-годишната Ким, която се е разположила удобно на креслото в хола, завита с одеяло, провеждаща видео разговор на телефона си, което изглежда странно, защото тя казва, че и телефонът й бил откраднат. Чий телефон използва тогава? Всъщност Ким е учудващо спокойна за човек, който току-що е бил нападнат, завързан и ограбен.

На видеото от разследването се вижда също така и че по вратата няма следи от влизане с взлом. В апартамента всичко е подредено и няма следи от бурно ровене и търсене на скъпоценности. Скъпият телевизор също си седи непокътнат на стената. Следователно самата Ким е пуснала престъпниците в апартамента. Интересно защо? Освен това как така г-жа Уест е била напълно сама? В кой хотел не биха засилили охраната си, когато в него спи световноизвестна личност? Дали ще остане мистерия какво всъщност се е случило в апартамента на Ким Кардашиян онази нощ, предстои да разберем...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !