Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Петканов: Имам 4 порно клипа с Алекс!

отпечатай новината

13.10.2016 15:59 | Видян 6430 пъти

Петканов: Имам 4 порно клипа с Алекс!

Лудия репортер Даниел Петканов пази в телефона си четири порно клипа, на които пъшка в такт с вече бившата си половинка  Александра Богданска. Приятел на телевизионера разкри пред "Уикенд, че провокативните видеа, които може да цъфнат в интернет, са истинската причина Мис Баскетбол 2014 да влезе за лечение в психиатрична клиника след раздялата им в първите дни на септември.

Тогава работникът на Милен Цветков  разкри, че воаяжите на любимата му до Италия са по работа, но не професионална, а интимна. Петканов постна и снимки на миската с богат италианец, които открил в телефона й.

След като се посвести от излизането си от клиниката, Александра се закани да даде бившия си под съд за тормоз. В крайна сметка обаче Даниел няма да се изправи пред Темида, защото Богданска се е отказала да води дело именно заради домашното порно. Тя се опасявала да не цъфте дибидюс гола в интернет, захапала малкия Дани.

Петканов редовно показвал видеата на приятели и познати, които точели лиги над видео съкровището в телефона му. "Ето я Сашка на задна прашка", кикотел се Лудия репортер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !