Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

20-годишна изненада очаква 50-годишния рожденик Слави

отпечатай новината

18.10.2016 15:16 | Видян 2403 пъти

20-годишна изненада очаква 50-годишния рожденик Слави

В екипа на "Шоуто на Слави" се готвят за грандиозен купон. Днес шоуменът Слави Трифонов има голям повод за празнуване и черпене - става на 50 години!

Юбилеят е дълго чакан, въпреки че носи и неизбежната тъга заради остаряването. В последно време обаче, Дългия не мисли толкова за годините, защото младото му гадже Натали Трифонова, която се закани да му роди син, му е върнала живеца.

Колегите на юбиляра към ще се погрижат допълнително да вдигнат настроението му с куп изненади. Най-голямата от тях е гигантска торта с неговия лик, от която ще изскочи 20-годишна стрийптизьорка!
От бенда, сценарния екип и всички други под ръководството на Трифонов предвкусват вечемощната забава, която им предстои. Те се шегуват помежду си, че другите рождени дни може да не обича да празнува, но за юбилеите си винаги се отбелязва подобаващо.

Така преди пет години Слави събрал почти всички, работещи в БТВ, и им спретнал купон, за който още се говори. От "Ку-Ку Бенд" се оказаха най-ощетени, защото трябваше цяла вечер да забавляват празнуващите, но на шефа отказва ли се, особено при такъв повод, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !