Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Модел на Плейбой сполетян от ужасяваща смърт

отпечатай новината

20.10.2016 13:45 | Видян 1369 пъти

Модел на Плейбой сполетян от ужасяваща смърт

Обявиха истинската причина за смъртта на моделката на „Плейбой” Кейти Мей, която почитателите й наричаха „кралицата на Снапчат”. Първоначално се смяташе, че 34-годишната красавица е починала в Лос Анджелис от инсулт, съобщава „Дейли Мейл”.

Моделката се строполила на земята по време на фотосесия и била отведена в болница с оплаквания за болки във врата. По-късно същия ден била освободена. Това се случило през февруари. Тя все още изпитвала силни болки във врата, когато написала в Туитър: „Защипах си нерв на врата по време на фотосесия и трябваше да ме наместят тази сутрин. Наистина боли. Предложения за някакви домашни лекове, скъпи”. Оказало се, че това е последният й пост.

Кейти посетила хиропрактор, който трябвало да я „намести”, но по всичко личи, че той само влошил положението. Процедурата причинила смъртта на красавицата, тъй като предизвикала разкъсване на артерия във врата й, което спряло притока на кръв към мозъка.

Красавицата оставя 7-годишна дъщеричка Миа. Смъртта й се счита за инцидент и засега не е ясно дали семейството й ще предяви съдебни искове. Междувременно платформата GoFundMe започна кампания за набиране на средства за дъщерята на Кейти.

„Семейството на Кейти планира да използва всички събрани пари за образование, ежедневни разходи за Миа и в помощ на баща й да се справи с родителството”, се казва в информацията за кампанията. До момента са събрани над 36 000 долара. Атрактивната блондинка, чиито горещи снимки са се появявали в „Плейбой” и „Спортс илюстрейтид”, има огромен брой фенове и почти 2 млн. последователи в Инстаграм. В последното си съобщение в Инстаграм Кейти пише: „Надявам се, че всички имат прекрасен понеделник. Днес тук е много ветровито”. Съобщението е придружено с гореща снимка по бански от Лагуна Бийч, Калифорния.

blitz

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !