Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Скандал! Черпим 600 бона Станка за частна зала

отпечатай новината

21.10.2016 15:01 | Видян 3288 пъти

Скандал! Черпим 600 бона Станка за частна зала

Огромен скандал! Държавата ще даде от НАШИТЕ ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИ 600 000 лева за зала на частния клуб по борба Станка Златева. Напомняме, че държавата е дала стотици хиляди лева премии, вече дава за цял живот стотици хиляди лева спец.пенсия и платила стотици хиляди лева подготовка, дори когато не беше във форма и най-нагло тренираше други в Азербайджан на Станка Златева. След участието й във ВИП Брадър тя тотално се срина в очите на нацията, защото вместо модел за подражание се показа като човек, когото младите хора в никакъв случай не бива да следват в гражданските му навици. Станка отново прибра солидна 6-цифрена сума, но цяла България  разбра, че пийва доста и понякога говори като каруцар, а също не призна, че е хвърлила цигарата си в тоалетната, с което бе нарушила правилото да не се пуши в къщата, а после унизена да бъде арестувана в клетка беше певицата Лияна. Нея ли спонсорираме? А кой ни пита?

В Сливен започва изграждане на спортна зала по инициатива на петкратната световна и шесткратна европейска шампионка по борба Станка Златева. Това заяви днес в Сливен министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Общинският съвет в Сливен през февруари предостави безвъзмездно право на строеж на сдружение "Спортен клуб по борба Станка Златева" върху имот от 1250 кв.м. в границите на спортен парк "Юнак".

Ще има три тепиха, зала за тежести, сауна, административна част и др. Изграждането ще се финансира изцяло от държавата, за което ще бъдат отпуснати над 600 000 лева, каза министър Кралев.

От днес е обявена обществената поръчка, като се очаква до шест месеца залата да бъде построена. "Продължаваме политиката на първия кабинет "Борисов" с правенето на големи зали за състезания", каза министър Кралев. По думите му, обаче, големият дефицит е в залите за подготовка и затова се инвестират средства за реконструкция на съществуващи и за строеж на нови, основно за тренировъчна дейност.

Той изрази надежда, че Станка Златева ще бъде в основата на възраждането на борбата в страната. Тя благодари на общинското ръководство и на министерството, като заяви, че те са сбъднали мечтата й. Златева каза, че има амбиции да постигне резултати и като треньор. Последно в Сливен спортна зала е строена през 80-те години, посочи кметът на града Стефан Радев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !