Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Руши Видинлиев чака момче!

отпечатай новината

25.10.2016 23:01 | Видян 2474 пъти | Гласували 1

Руши Видинлиев чака момче!

Руши Видинлиев и половинката му Таня Илиева очакват момче, а не момиче, както пишат по всички медии. Певецът и моделът са в очакване на първото си дете. Те бяха изловени от папараци да излизат от столичната клиника "Свети Лазар", в която бившият топмодел явно ще роди първата си рожба идния месец. Акушеро-гинекологичният център е предпочитано място за раждане от софийските ВИП-мами. 

Подробности около щастливото събитие не се разкриват. Младата двойка избягва да коментира личния си живот и да попада под светлините на прожекторите. Въпреки опитите да скрият подробности около пола на бебето, стана ясно, че Руши и Таня очакват момченце. Единствено името му успяха да запазят в тайна, като разкриха, че няма да бъде кръстено Лорчо, тоест на майка му Лора Видинлиева, а ще бъде измислено от младите родители Руши и Таня.

Детенцето, според приятели на двамата, не е било планирано, а се получило съвсем случайно. То ще наследи част от богатия род на бизнесменката Лора Видинлиева. Очаква се щастливата баба, която вече е обещала да му купи къща, по-нататък да му препише поне 10 млн. от богатството си. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !