Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Силвия и Николай са новите ратаи във Фермата

отпечатай новината

01.11.2016 17:43 | Видян 1966 пъти

Силвия и Николай са новите ратаи във Фермата

Довечера Деси трябва да вземе две важни решения – какво да купят на седмичния пазар и кои да са двамата ратаи.

Както обеща, Деси не взима еднолично решение по време на пазара, а се допитва до всички. Това предизвиква съмнения сред останалите участници относно лидерските й качества. При избора си на ратаи Деси заложи на най-позитивното момиче във Фермата – Силвия, както и на Нико, защото смята, че тримата ще бъдат добра комбинация.  

“Силвия ще ме буди сутрин с усмивка. За втори ратай избирам Нико, защото ми е много добър приятел и работи много добре със Силвия. Двамата ще ми създават една спокойна среда и ще ни бъде забавно”, обясни избора си моделката.  Решението и беше добре дошло за Николай, който коментира: “Представи си ме мене с тези две дами, в кухнята, близо до алкохола - Какво по-хубаво от това? Това ще е най-щастливото ми ратайство.”

За фермерите тази седмица има една изненада – те ще трябва да сменят ролите си. Мъжката работа ще се изпълнява от жените, а женската – от мъжете. Това важи с пълна сила и за ратайте и означава, че за храната на трапезата си те ще трябва да разчитат на Николай. “Тази седмица ще го карате на ракия със салата – сутрин, обед и вечер”, пошегува се градското момче. От своя страна Силвия обеща, че ще го научи да готви.

Във вторник вечер крехката дружба между Михо и Мария е на път да се разруши. Повод за разрива между тях ще стане неразбирателство в кухнята между фитнес инструкторската, панагюреца и мама Галя. След дребната им свада Михо разбира, че е въпрос на време всичко между него и Мария да приключи. “Не съм дорасъл за времето си – тя търси нещо по-добро”, призна Михо. След като Мария се държа видимо дръпнато с Михо, той реши да удави мъката си в алкохол. След няколко юнашки чаши ракия, Михо сподели пред Николай лични истории, които открехват завесата за миналото му.

“Моите родители никога не са имали. Моите съученици имаха някакви луксове и аз изпитвах моменти на слабост, исках да се налагам. Тогава се събрах с хора, които имат лоши характери. Аз имах много голяма любов към едно момиче, но го загубих – за мен това е наказанието, за това че бях много лош. Играех на руски ролетки, влизах в насрещното. Правих безразсъдни неща – не ми пукаше. Спрях се заради нея. Но тя почина. Преди да почине ми каза – ако един ден пренебрегнеш егоизма си, няма човек, който да те победи. В момента се опитвам – аз не съм съвършен”, призна със сълзи на очи Михо и допълни, че иска да се изправи на дуел, за да види дали е достоен да остане в шоуто.

Тази вечер стопанката Бети ще влезе във “Фермата” и ще постави седмичните задачи. Те също ще са разпределени на принципа на обърнатите роли – жените ще вършат мъжката работа, а мъжете – женската.  Мъжете ще правят зимнина – накладено зеле, накладена царска туршия, рачел. Силната част от групата ще трябва да обагри вълната с естествени багрила като орехова шума, а жените  ще трябва да затворят лятната кухня, да направят зайчарник и да довършат правенето на вино.

И докато работата във “Фермата” тече с пълна сила, един неочакван гост ще накара участниците да забравят всичко, с което са се захванали. Отпадналия преди броени дни Тодор е дошъл в района на фермата, за да спази едно свое обещание – да се качи на отсрещния хълм и да им махне с бира в ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !