Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Коледата е възможна!

отпечатай новината

23.12.2008 13:30 | Видян 4715 пъти | Гласували 1

Коледата е възможна!

Възможна ли е Коледа, когато професията те задължава точно на бъдни вечер да дежуриш в родилната зала, да контролираш спазването на правилата и законите, да забавляваш и зареждаш другите с празничен дух и настроение? Къде празнуват Коледа и Нова година акушерите, катаджиите, музикантите или пък алпинистите – на тези въпроси на Ива и Боги ще отговорят гостите на „Часът на мама”.

Гости в студиото на „мамите” ще бъдат покорителят на Еверест Дойчин Василев и неговата дъщеря Маргарита, акушер-гинекологът с дългогодишна практика д-р Генадиева, главен инспектор от КАТ и фронтменът на „ Акага” Краси Куртев!

В този брой Преслава Преславова от „Greenbook” ще представи някои свежи идеи за еко-подаръци, био-трапеза и празнична еко-елхичка. Ще успеем ли да докажем, че и еко- Коледата е възможна. А какво е празникът, без коледните сладки, питката на трапезата и семейството – именно затова Ива и Боги са поканили 16-годишния художник Боян Монтеро, чаровната Вероника и баба Вера, за да помогнат на екипа на предаването да подготви в студиото празничната коледна трапеза....
Веселие, любов и уют ще лъхат от предаването „Часът на мама” тази сряда, часове преди да настъпи светлия семеен празник!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !