Замесиха Орлин Горанов в антисемитски...

"Б'ней Б'рит България е част от най-старата...

Секси рускиня напира за MasterChef 7

Красива рускиня ще се бори за титлата в новия сезон на...

Емануела разкри какво е правила с Христо в тоалетната

отпечатай новината

08.11.2016 09:11 | Видян 3637 пъти

Емануела разкри какво е правила с Христо в тоалетната

Съквартирантите в Биг Брадър се скараха за пореден път заради съставянето на „Годишника”, в който обидните епитети и квалификации валят като дъжд. Доволни от гласуването обаче останаха Вальо Михов, който беше определен като най-благородния, и Ути Бъчваров, който пък се окичи с титлата най-искрен.

Въпреки признанието Вальо изрази огорчението си от Емануела, която преди няколко седмици го обвини, че я опипва: "Най-трудно ми беше когато се опитаха да излъжат пред цяла България!" Една жена, която се котира, ме дискредитира, като ме обвини, че я опипвам. Изложи ме пред жена ми, с която сме от 40 години, пред децата ми, пред внуците, разстрои се Вальо Михов.
 
Борислав пък отново се показа слабохарактерен дори и когато се опита да обясни на зрителите, че не заслужава да бъде окачествен като безгръбначен: "Действително тук не можах да покажа силен характер, за което съжалявам!", заяви той. Но пък предположи, че зрителите го подкрепят именно защото не участва в пререкания със съквартирантите и допълни, че не се чувства добре в Къщата.
 
Очаквано или не... Миглена беше провъзгласена за най-злобна. Тя прие титлата си с типичното за нея спокойствие и безизразност: "Аз се съобразявам с тях много повече отколкото осъзнават!", заяви „Желязната лейди”.
 
Рени беше припозната като най-нетактичен Съквартирант. Певицата обаче обясни, че не тя е била изоставена от съпруга си, както била представена на предишния лайф, а тя просто е избрала да се развива пред перспективата да бъде самотна майка в чужда страна.
 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !