Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Жени и Тачо на меден месец в Доминиканската република

отпечатай новината

03.01.2008 09:00 | Видян 11948 пъти

Жени и Тачо на меден месец в Доминиканската република

Две от най-обсъжданите жени в България - Жени Калканджиева и Мая Илиева, са посрещнали Нова година на едно и също място - в Доминиканската република, писа Експрес.

Жени е избрала екзотичната дестинация, за да се наслади най-сетне на медения месец със съпруга си Тачо. Двамата влюбени предпочели да са далеч от България, за да могат действително да си починат и да не привличат любопитни погледи към себе си. Младоженците са отпътували в края на декември и ще останат 20 дни. Жени и Тачо са се настанили в най-купонджийската част на курорта, където отдъхват предимно млади и енергични хора. Двамата са имали предложение да отидат на Сейшелските острови. В последствие обаче им казали, че там е по-скоро за улегнали хора, които искат тишина и спокойствие, а Жени и Тачо не си падат по скуката.

По време на ваканцията двамата са имали възможност да видят най-голямата местна атракция на годината - чифтосване на китове.

В същото време в околностите се е разхождала друга родна знаменитост, която обаче изобщо не обича да е в центъра на вниманието - Мая Илиева. Красивата вдовица на Георги Илиев е заминала на връх Коледа за Доминиканската република и е планирала да остане там до края на януари. Мая е зарязала цели бизнес с мотива, че след толкова работа през годината има право на скъпа почивка.  

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !