Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миска: Тръмп не е злодей!

отпечатай новината

11.11.2016 17:33 | Видян 1481 пъти

Миска: Тръмп не е злодей!

Една от най-красивите българки Жана Янева скочи да защитава новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, пише bgdnes.bg. Милиардерът спечели изборите, но веднага след това негови зложелатели започнаха да предвещават апокалиптични сценарии за бъдещето на Америка и на планетата Земя. Жана се познава лично с Тръмп от конкурса „Мис Вселена“ в Лас Вегас през 2012 г. След края на надпреварата богаташът лично пожелал да поговори с Янева.

"Доналд Тръмп не е злодей, както някои го изкарват - сподели миската. - Практика е в една кампания да се показват кирливите ризи на хората. Зарадвах се, когато разбрах, че е спечелил. Беше доста изтощителна битка за него. Сигурна съм, че ще управлява добре. От нашето общуване останах с впечатлението, че е джентълмен."

Красавицата има голямо желание да посети Ню Йорк и да се види с Тръмп в Белия дом.
"От конкурса „Мис Вселена“ спечелих награда - курс по актьорско майсторство във филмовата академия на Ню Йорк - споделя Янева. - Може би сега ще се възползвам, защото никога не съм била в града. Ще се възползвам, за да отскоча и до Белия дом във Вашингтон."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !