Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Орлин: От поп музика се печели много добре

отпечатай новината

27.12.2008 09:00 | Видян 5949 пъти | Гласували 1

Орлин: От поп музика се печели много добре

Очаквахте ли, че ще спечелите?

В интерес на истината не съм си и помислял, че ще спечеля. Когато останалите започнаха да си тръгват и оставахме все по-малко, за момент ми дойде на ум, че може и да победя. Но не това е била целта ми. Исках да се забавлявам и точно така се получи. Аз съм се занимавал и преди с танци, по-скоро модерен балет. Поставяли сме различни пиеси с елементи на мюзикъл, в които съм използвал тези си умения.

Какво си казахте с Виолета Марковска след финала? Все пак разликата ви беше минимална.

Ние не успяхме да се видим след като спечелихме с Яна купата. Но накрая всички дойдоха и ме поздравиха в еуфорията на сцената. Целунахме се, прегърнахме се с останалите.

Имало ли е някакво напрежение зад кулисите, предубеденост?

Напрежение не съм усещал, но спортната злоба, спортният хъс съществуваше през цялото време и това беше добре, за да се поддържа високо ниво. Чувстваше се едно предубеждение към фолк изпълнителките Алисия и Галена. И двете обаче се оказаха свестни момичета. Не познавах добре Георги Мамалев и Гибона, например, но с тях се забавлявах много.

Наградата в Dancing Stars няма финансовото изражение. Какъв хонорар получихте за трите месеца в предаването?

Наистина наградата е само морална, ако мога така да кажа. Дава се една титла. Нормално е обаче всеки един участник да вземе и хонорар. Той се определя индивидуално за всеки, така че не мога да кажа какъв е бил на останалите или да коментирам моя. Но мога да го нарека символичен.

А какви отношения ще запазите с Вашата партньорка в шоуто - Яна?

Прекрасни отношения имаме с нея. Не сме се карали през цялото време. Радвам се, че си допаднахме и се надявам да продължаваме да се виждаме след предаването. Тя има школа за танци заедно със свои колеги. Смятам да я посещавам от време на време, за да не загубя форма.

Как смятате да използвате приза, който спечелихте, тъй като е известно, че от поп музика не се вадят много пари?

Напротив, от поп музика се правят много добри пари и го заявявам съвсем отговорно. Печели се. Аз не само пея, тъй като по професия съм актьор. Отделно танцувам, както се видя, занимавам се и с озвучаване като диктор. А славата, която сега наистина е доста по-голяма, смятам да я оставя за малко, за да се отдам на музикалните си проекти. Готов съм с 3-4 песни, но искам да направя поне още 11-12, за да мога да избера най-доброто и да го издам в един албум. Надявам се това да стане през 2009 година. Хубаво е един артист да оставя след себе си документирано творчество.

Има ли смисъл от дуети с изпълнители като Светла Иванова?

За нашата песен Сладка отрова не съм чул отрицателно мнение. Аз се съгласих на този проект, защото много харесах мелодията на парчето и текста. Мисля, че стана много приятно. Гласовете ни със Светла си паснаха. Относно това колко може да пее тя и така нататък, няма смисъл да се коментира. Факт е, че тя направи едно чудесно видео и аз съм доволен, че участвах в този продукт.

На работа ли ще бъдете на Нова година?

Никога не казвам, че отивам на работа, когато ще пея. Аз отивам, за да се забавлявам. Така че засега не съм избрал къде ще бъде точно. Имам предложение за Велико Търново, както и от две места от София. Ще реша в последния момент, най-вероятно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !