Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Емилия се завръща след раждането

отпечатай новината

14.11.2016 11:36 | Видян 1905 пъти

Емилия се завръща след раждането

Фолкпевицата Емилия ще се завърне на сцена само 50 дни след раждането на дъщеря й Мира. Скорострелното прекъсване на майчинството е абсолютен рекорд в попфолка, като никоя друга изпълнителка не се е показвала толкова скоро след раждането на детето си, пише "България днес".

Грандиозното завръщане на Емилия ще се случи на концерта по случай 15-ия рожден ден на телевизия "Планета", който ще се проведе на 22 ноември в зала "Арена Армеец". Организаторите упорито крият появата на Емилия, но тайната информация вече се коментира в публичните среди.

Самата Емилия известното време се чудила дали отново да е на сцена, като в крайна сметка осъзнала, че не иска да стои вкъщи, тъй като не се чувства комфортно. Освен това изпълнителката не искала да губи от инерцията на последните си хитове, които я изстреляха сред най-слушаните певици в музикалния жанр.

Певицата роди момиченце на съпруга си Коко Динев на 3 октомври тази година. "Малката Мира е 50 см и тежи 3,420 кг", написаха в официалния профил на певицата

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !