Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мира Добрева: Оставам с Жоро Торнев!

отпечатай новината

14.11.2016 16:27 | Видян 3682 пъти

Мира Добрева: Оставам с Жоро Торнев!

"Обич. Отблизо“ написа на 1 ноември Мира Добрева във фейсбук и постна снимка, на която се е гушнала в мъжа си Жоро Торнев. С този кадър и краткото послание към него водещата сложи точка на разгорещената дискусия дали бракът й с режисьора е пред разпад заради решението му да участва във „ВИП Брадър“.

Три дни по-късно Мира сподели друга снимка. Този път Жоро Торнев е прегърнал не само нея, а и дъщеря й Лора, която е от първия брак на водещата:

„Първото нещо, което попита, когато излезе от Къщата, беше: „Къде е Лори?“ Винаги се е грижел тя да учи, да плува, да пътешества, но най-вече да открива нови светове, нови усещания и нови вдъхновения. Учи я на кино и телевизия. Говорят с часове. Когато са заедно, всичко друго губи измерение. Обича я повече от дъщеря. А аз съм така щастлива! Минахме толкова трудни моменти заедно, но и в най-лошото си спомнях, че един мъж е толкова велик, колкото обича детето ми. Не от него родено, но от него сътворено. Като личност, като дама, като смисъл. Днес тя носи якетата му, той й купува обувки. Те я стягат, но тя ги слага, защото единственото, което иска, е да го радва...“

И тя има силна връзка с дъщеря си, а и със сина си, който е плод на любовта й с Жоро Торнев. Едва ли някой ще повярва, но водещата съвсем не е консервативен родител, макар да дава такъв вид.

Иначе най-голямата мечта за дъщеря й и сина й е да надминат родителите си. Затова изключително старателно им предава всички житейски уроци, които е научила. По този повод неотдавна Мира написа трогателно писмо в женски сайт, в което детайлно описа как се старае да възпита децата си. За дъщеря си Лора, която вече е голяма, водещата подчерта, че би искала да е еманципирана жена, която сама постига всичко, което пожелае, да е „непоклатима, борбена, уверена“, да е със свой авторитет и име, пише Таблоид. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !