Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пакистан и наша фирма стресират Юлияна Дончева

отпечатай новината

03.01.2008 09:01 | Видян 10879 пъти | Гласували 1

Пакистан и наша фирма стресират Юлияна Дончева

Красивата телевизионна водеща Юлиана Дончева е изплашена до смърт от престоя си в Пакистан, писа Труд. В момента бившата депутатка е на зимна ваканция в Тайланд заедно със сина си Йоан-Дако и съпруга си Горан. Преди да пристигнат в екзотичната държава, самолетът с който пътували, кацнал за презареждане в Пакистан. Това било в деня, в който там бе убита лидерката на опозицията Беназир Бхуто.

Беше ужасно! В самолета влязоха войници с автомати. Наоколо гъмжеше от въоръжени мъже. В продължение на 2 часа не ни пуснаха да слезем от машината, ужасено разказа Дончева. Тя е втрещена, че на връщнане самолетът пак щял да спре за презареждане в Пакистан на 7 януари. Само ден по-късно в южноазиатската държава ще има избори.

Повечето от членовете на групата не искат да кацаме отново в Пакистан. Говорихме с представителите на Он травъл, които организират почивката ни. Но те казаха, че не могат да променят плановете на авиокомпанията, защото щяло да им излезе скъпо. В момента в Пакистан не кацат машини на нито една международна компания. Ние ли сме най-смели? Ще съдим компанията, че застрашава живота ни, гневи се Дончева.

Ваканцията й допълнително била вгорчена от проливните дъждове, които нон стоп се изливат в Тайланд.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !