Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Попето и Паришева хранят цялата рода

отпечатай новината

22.11.2016 13:29 | Видян 4141 пъти

Попето и Паришева хранят цялата рода

Докато Попето в момента живее и рита в руската столица, в България са роднините му и половинката му Елена Паришева. Бившата фолк певица е зарязала сцената, за да управлява семейния ресторант, който откриха двамата преди няколко години и да гледа дъщеря им Емма, която се роди напролет.

Другата причина е, фактът, че синът им Ивелин — младши ходи на детска градина в столичния квартал „Симеоново”. Заведението се посещава и от двете деца на брата на Попето — Владимир, като футболистът настоява да плаща таксите и за тях, макар цената да е 1000 лв на месец, пише „България днес”.

Не само детската градина на племенниците си обаче плаща футболистът. Всеки обяд, а често и вечер готвачите в ресторанта му в „Коньовица” подготвят храна за вкъщи, за многобройните му лели, чичовци, вуйчовци, братовчеди и други роднини на футболиста.

Ресторантът, който бе ремонтиран за около 100 000 лв е доста оборотен и разходите около изхранването на фамилията не затрудняват собствениците. Една от причините, Ивелин Попов да се реши на подобна стъпка, е желанието да помогне на семейството и роднините си.

За разлика от повечето си колежки в музикалния бранш, които се изхранват само с пеене, Паришева не се срамува от втората си професия. Изпълнителката не пропуска ден, да не посети ресторанта и ако може дори помага на персонала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !