Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миглена Ангелова вика Роро в съда

отпечатай новината

22.11.2016 14:49 | Видян 2664 пъти

Миглена Ангелова вика Роро в съда

Твърдо решена да си изчисти сметките в съда с бившия си съквартирант Роро Кавалджиев е победителката от "ВИП Брадър" Миглена Ангелова. Журналистката още не е преглътната един от най-ожесточените скандали в Къщата край Нови хан, по време на който синът на Вили Кавалджиев едва не "избоде" очите й със средните си пръсти.

Припомняме, че караницата помежду им избухна, след като Миглена отказа да изпълни една от мисиите на Големия брат. Мадам "Искрено и лично" трябваше да облече костюм на куче и да изпълнява безропотно командите на Роро. Това накара Кавалджиев да избухне по адрес на водещата с "Психопатка долна!" и да опъне срещу нея и двата си средни пръста.

До края на формата двамата още веднъж преплетоха саби. По време на "Диариягейт" Роро бе назначен от Биг Брадър за разследващ полицай, за да установи кой наистина е извършил покушението срещу Миглена. За да я разпита, той влезе в спалното помещение на водещата, но тя го посрещна на нож и не пожела да му съдейства. "Роро, остави ме на мира. Приех това, че си глупак, но това, че си простак не мога да го преглътна. Като изляза от Къщата, ще те мачкам като валяк!", закани се не на шега Ангелова. Думите й стреснаха Кавалджиев и съвсем насериозно той помоли Големия брат да предупреди адвокатите му за поведението на Миглена.

На тях явно ще им престои доста работа, тъй като ще трябва да представляват клиента си пред Темида. "Имам намерение да съдя Роро за средните пръсти - така не се прави и той трябва да го разбере. Това е моят начин да му предам урок - както урока, който той искаше да ми предаде, избирайки ме за свое кюче", закани се Миглена в интервю пред столичен седмичник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !