Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Деси Слава направила принудително аборт!

отпечатай новината

28.11.2016 13:25 | Видян 1999 пъти

Деси Слава направила принудително аборт!

Преди месец в медиите се появи слух, че фолк звездата Деси Слава е бременна от приятеля си Благой Найденов, по известен като Малката Кобра. 37 годишната изпълнителка, която е по-възрастна от Благой с цели 19 години отрече това да е истина, няколко дни след публикацията. От свой сигурен източник HotArena научи, че Деси действително е била бременна, но Малката Кобра не искал да чуе за бебе и я принудил да направи аборт. Мотивите му били, че е много млад за дете, а и трябвало да мисли за кариерата си.

Истината обаче е малко по-различна. Първо не бил сигурен в чувствата си, и второ не знаел колко време още ще продължи любовта му с изпълнителката. Деси преживяла много тежко аборта, изпаднала в депресия и с дни не искала да види никого.

Единствено страха да не бъде зарязана от младока я принудил да се съвземе и да намери сили да му прости. Затова предпочела да скрие истината, да излъже и никога да не говори за тази своя болка. И именно тежката депресия, в която изпаднала след аборта, се отразила пагубно на нейната визия. Както се видя на юбилейния концерт на Планета, Деси Слава бе доста напълняла, поради непрестанното тъпчене, целящо да пребори депресията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !