Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мутафова: не се уплаших от нещото като инфаркт

отпечатай новината

01.12.2016 11:24 | Видян 1431 пъти

Мутафова: не се уплаших от нещото като инфаркт

Аз се паникьосвам много лесно, но сега не се уплаших от нещото като инфаркт, което изкарах. Дано само лекарите не ме успокояват. Те, лекарите, няма да ми го кажат. Не се изплаших, това е истината. Това обяви пред БТВ голямата актриса Стоянка Мутафова от болничното легло.

Както е известно, на актрисата е поставен стент, след като е изкарала лек инфаркт.

“Много хора мислеха, че съм умряла? Ама я още не съм! Бях сама. Муки я нямаше. Готвех се за пътуването за гастрола в Пловдив. Там, в банята, съм си сложила някои неща, пране да съхне. Протегнах си ръката да ги взема, изтръпна ми палеца, после ръката, после ми се изви целият гръб... Хайде, Стояно, казах си, това е инфаркт. Точно така започна при Нейчо. (Покойният й съпруг и голямата любов на живота й – б.р.). Такива бяха симптомите. Малко преди това му целувах снимката. Сякаш беше знак отгоре! Вземай ме при себе си, където и да те има, казах му“, разказа Мутафова.

„Не се чувствам болна. Много се напрегнах, но всичко мина и замина. От театъра една жена ме успокои, че седем пъти е имала такова нещо. Каквото е казал Господ, такова ще е. Толкова съм живяла. Само не ми се разделя с детето ми“, каза още Мутафова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !