Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Филип Плейн окраде роден дизайнер

отпечатай новината

07.12.2016 17:51 | Видян 2321 пъти

Филип Плейн окраде роден дизайнер

Сред новите модели на Плейн има такъв с дантела, копие на модел на нашето момче отпреди четири години. Това, което Плейн е откраднал, е самата бродерия, която е ръчно изработвана от от кристали "Сваровски" и златни мъниста. Още през 2012-а, когато Борче я представи, сподели, че е вдъхновена от египетската култура.

Именно в това се крие голямата кражба на Плейн, че това не е плат, а подреждане на над 5000 елемента по идентичен начин. Спецове определиха наглата кражба все едно да прерисуваш картина. Плейн успя да развесели родния дизайнер, който по принцип стои далеч от медиен шум и скандали, пише "Телеграф".

Борче написа на страницата си във фейсбук „Закъсня, пич“ и публикува своето творение от 2012-а и копирания модел на Плейн.

Откакто марката BEYOND, която е съвместен проект на Борче и стилистът Добромир Киряков, стъпи на родния пазар стана хит сред светските персони у нас. Истински бум предизвика появата на червения килим в в Холивуд на София Вергара именно с тоалет на модните ни спецове. Актрисата се появи с елегантна черна рокля на 50-тото издание на наградите на Академията за кънтри музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !