Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бившата на Лудия репортер става водеща

отпечатай новината

08.12.2016 16:32 | Видян 1352 пъти

Бившата на Лудия репортер става водеща

След публичния резил, който преживя заради бившия си Даниел Петканов, моделът Аллександра Богнадска изживява истински подем и в кариерата, и в любовта си. След катo заби богат италианец и вече не се притеснява да го показва, Алекс проби сериозно на европейския моден и рекламен пазар и лицето й вече краси куп билбордове и издания в много страни.

Наскоро се появиха слухове, че тя е готова да загърби живота си у нас и да стегне куфарите за Монако. В малката, но доста богата страна се подвизава нейният любим, който върти бизнес с яхти. Това, обаче, няма да се случи в скоро време и двамата ще продължат да поддържат връзка от разстояние, пише "Хот арена". Причината - Алекс Богданска е приела примамливото предложение да стане телевизионна водеща. Доскоро тя бе в ролята на репортер на различни модни и светски събития, но сега се е сдобила с топло място в студиото на новоо лайфстайл предаване.

Първият епизод вече е заснет и ще бъде излъчен след дни. Гост за сефте на Богданска и нейната екранна партньорка е Любен Дилов-син. Именно в неговата компания моделът бе засичана най-често в последно време. Заради новото си професионално поприще, Александра остана у нас и ще отскача за любовни трипове до Монако.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !