Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Леонардо ди Каприо съветва Тръмп за политика

отпечатай новината

09.12.2016 11:02 | Видян 1566 пъти

Леонардо ди Каприо съветва Тръмп за политика

Леонардо ди Каприо съветва новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп относно възможностите за укрепването на американската икономика.

Бизнесменът се допитва до актьора как могат да подобрят финансовото положение на страната, използвайки опазването на околната среда. Актьорът е известен с филантропската си дейност. Той има фондация на негово име, чрез която подпомага опазването на околната среда и съхраняването на природните ресурси и дивата природа.

“Преди да пожелая да стана актьор, мечтаех да бъда морски биолог. Това не е просто упражнение по природозащита. Ако не направим нещо за опазването на океаните сега, не само акулите и делфините ще страдат. Същото ще сполети нашите деца и внуци”, заявява Ди Каприо.

Говорителят на фондацията на Леонардо – Тери Теминен разкри, че двамата с Тръмп са се срещнали в небостъргача Trump Tower в центъра на Ню Йорк. Срещата е продължила около час и половина и на нея са присъствали дъщерята на републиканеца – Иванка, както и няколко сътрудници от щабa му.

Ди Каприо е посъветвал Тръмп по какъв начин развитието на възобновяемите източници на енергия може да осигури милиони работни места.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !