Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Огромен страх скова брадърката Зара

отпечатай новината

12.12.2016 11:28 | Видян 4531 пъти

Огромен страх скова брадърката Зара

 Брадърката Зара Димитрова вече е направила планове за следващата година. Още преди да изтече тази, варненката е решила какви да са приоритетите й за следващите месеци. В тях смята най-накрая да вкара мисли за наследник, с който да зарадва младия си съпруг – австралиеца Ерик Уотсън, пише "Уикенд". Зара и шампионът по сърф са заедно  от близо три години и в начал ото на това лято станаха законно семейство на тайна церемония. „Двамата с Ерик са решили да имат деца през следващата година или поне да опитат тогава. Досега всеки имаше фокус над своите задачи и нямаха време за наследници”, издават близки до двойката.

Зара също е намеквала, че не се вижда в ролята на  отдадена на дома и децата жена. Подобна роля я безпокояла ужасно много. Това била и причината дълго да не успявала да  открие подходящ човек за себе си. С бившите й винаги се стигало до етап, в който те застрашавали амбицията й да се развива в една или друга сфера. За щастие, младият й съпруг бил толкова зает със своята кариера, че покрай него Зара можела да прави всичко, което наистина искала.

Едно  от притесненията на варненката е свързано с факта, че бременността може да  отнеме сексапилните й форми, които бяха постигнати с толкова труд. Всички, които си спомнят вида на моделката  от годините, през които влезе в Къщата на „Биг брадър” са категорични, че за днешния й вид тя е направила чудеса. Освен силиконовите импланти в гърдите, реконструкцията на нос, скули и устни, Зара коригира захапката си, а в последните 6 години е на постоянна протеинова диета, за да не качва килограми. Всички тези усилия обаче ще  отидат на вятъра в момента, в който забременее с първото си дете. Тогава ще трябва доста да промени ритъма си на живот и да ограничи активностите си, като в същото време ще се наложи да промени режима си на хранене. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !