Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Моника Валериева се омъжва

отпечатай новината

13.12.2016 16:57 | Видян 1826 пъти

Моника Валериева се омъжва

Моника Валериева се похвали, че е изкарала няколко страхотни  дни в Париж и то не в някое евтино студио, а в суперлуксозния хотел Риц.

Компания й правела уж само нейна приятелка, с която дори има обща снимка… но на улицата. Доста хора във фейсбук се учудиха откъде моделката има пари за „Риц“ и  решиха, че е посетила скъпарския хотел с клиент.

Още щом видя обвиненията, че е с клиент, Моника избухна и написа, че всъщност е там с мъжа си. Което пък веднага породи въпроси кога точно брюнетката се е омъжила и за кого. В цялата картина не се вписва и приятелката й, която излиза, че е отишла с Моника и анонимният й съпруг в Париж да им свети.

По-късно от разпаленото писмо на плеймейтката стана ясно, че още не е сключила брак с мъжа си, че е щастлива и обичана жена и ако някой го нарече с думата „клиент“, ще го даде на съд, както неотдавна постъпила с Люси Иларионов:

„Спрете да ме гледате и да ме коментирате. Аз съм щастлива с бъдещия си съпруг, пожелавам щастие и на вас“, написа скандалната моделка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !