Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава събира сина си с бившия

отпечатай новината

21.12.2016 09:29 | Видян 1723 пъти

Деси Слава събира сина си с бившия

Фолкпевицата Деси Слава ще събере на едно място сина си Майки и баща му Михаил, пише "България Днес". Легендарната среща ще се случи в САЩ по време на отвъдокеанското турне на изпълнителката. В началото на века Деси Слава и българският емигрант в Чикаго Михаил изживяха бурна любовна връзка, от която се роди синът им. Впоследствие двамата се разделиха, а фолкпевицата обвини бившия си в системен тормоз. Михаил за последно видял Майки, когато бил на 2 годинки. С поотрастването на момчето двамата комуникирали предимно в интернет.

Михаил многократно настоявал синът му да му гостува в САЩ, но Деси Слава била категорично против. Самата изпълнителка доскоро имаше черен печат в паспорта си и забрана да стъпва в Америка и затова била категорична, че няма да пусне Майки сам. Опасенията й били, че момчето било твърде малко, а и се страхувала да го остави само с бившия си. Наскоро баща и син за пръв път се видяха на живо в България, но срещата им била за кратко. Затова плановете били двамата да наваксат в края на месеца, когато Деси Слава отлита към САЩ за поредица от участия. Порасналият Майки също имал голямо желание да прекара повече време с татко си.

Властите са отменили черния печат, който стоеше дълги години в паспорта на певицата, и тя се стяга за зимно американско турне. "Заради едно недоразумение и завистта на хората вече няколко години ходя по мъките и се боря с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна само на толкова дълго пътуване. Затова и Майки не успя да види дядо си, преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно", сподели с тревога Деси Слава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !