Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Глория прибира 10 бона за Нова година от Галена

отпечатай новината

21.12.2016 16:23 | Видян 2701 пъти | Гласували 3

Глория прибира 10 бона за Нова година от Галена

Повечето родни певци захлебват здраво край празниците като основната част се изнасят по родното Черноморие. Глория ще гушне 10 бона навръх Нова година.

С хилядарка по-малко ще вземе Десислава, която ще пее на 30 декември, а първия ден от новата година ще озвучи Орлин Павлов. Виктор Калев и Тони Димитрова ще пеят в баровски хотел край Варна, а работата им в новогодишната нощ ще им донесе по три бона. Всички те обаче имат и други участия в района, така че ще си тръгнат с по около 5 000 лева. За морето се стяга и Ненчо Балабанов. Той ще е водещ на парти в луксозен хотел. Там участие ще има щерката на Глория Симона Загорова.

Йоана Драгнева, Поли Генова и Графа ще пеят на площада в София. Близо 2500 лв. ще прибере Софи Маринова, която има участие във Велинград. Глория ще пее в хотела на Галин и Галена в Арбанаси и по непотвърдена информация ще прибере 10 бона хонорар. Водещ ще е актьорът Иво Танев. Лили Иванова ще си остане вкъщи втора година, след като миналата година концертът й в НДК заедно с Азис се провали с гръм и трясък, пише Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !