Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена стяга тайна сватба

отпечатай новината

22.12.2016 12:59 | Видян 2051 пъти

Галена стяга тайна сватба

 „С Галин ще се венчаем в църква в тесен кръг. Не желая да правя сеир на хората”, споделя издулата корем топ пайнерка. И второто чедо на Галена ще е момче. Това разкри самата тя преди броени дни. И допълни, че от самото начало на бременността си имала усещането, че бебето в утробата й е от силния по - нищо, че я убеждавали в противното, пише Хотарена. Стефан, първородният син на пайнерката, също е от вафления производител Галин. Малчуганът вече е второкласник, припомнят запознати.

„Явно ще съм мъжка майка!”, казва с усмивка Галена. Тя иска да има повече от две деца, а такова е желанието й на житейския й партньор. Хитовата певица признава, че втората й бременност е по-тежка от първата. Още щом заченала, започнало да й се гади. На сцената пък получавала световъртеж и не можела да издържа повече от 60 минути. Това била и причината да спре участията си сравнително рано.

„Казват, че бременността на една жена след 30 е по-различна. И наистина е така… Организмът се променя за много кратко време и нямаше как да продължа да работя с обичайното темпо”, споделя звездата от Смядово.

Тя моли феновете си, да не й се сърдят, задето на последния голям концерт на „Пайнер” е взела участие само като холограма. Здравословното й състояние в онзи момент не й позволявало да се изяви на живо. Седмица преди спектакъла претърпяла лека операция и докторите я посъветвали да не се претоварва.

С мъжа й вече са избрали име за бебето си. Как ще се казва мъникът обаче ще обявят чак след раждането. Нямало да разкрият в аванс дори на антуража си. Галена и Галин са заедно от 10 години и напоследък често обсъждат възможността да сключат брак. Те нямат никакво намерение да вдигат пищна сватба, но е твърде вероятно да се подпишат в райсъвета и да се венчаят пред Бога. За узаконяване на връзката им настоявала най-вече майката на певицата.

„Винаги съм казвала, че не ми се прави сеир за хората. По-скоро бихме се оженили в църква и то само с най-близките ни, в тесен кръг”, коментира Галена. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !