12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

2017: Всичко отначало

отпечатай новината

02.01.2017 08:30 | Видян 3987 пъти

2017: Всичко отначало

Какво разкриват числата за съдбата на всеки и на всички през 2017 г? Тя минава под знака на Единицата – ново начало, но и тежка царска корона, след годината Деветка 2016 г., свързана с всякакъв вид сътресения, със завършване на фази, на цял 9-годишен период, започнал през 2008 г. – дано да е периодът на световна финансова, икономическа и духовна криза.

Ако сте родени на 01.01 (1+1), значи Вашето лично число е 2. Събрано с 1, което е числото на годината 2017, това дава лична година 3. Всеки може да сметне по тази логика своето число като сбор от дата и месец и да го събере с единица, за да получи номера на своята година. А ето и какво прогнозираме:

Онези, за които годината е Единица (примерно родените на 22 май или 9 септември), ще изпитат силно желание да поставят нови начала, което е в хармония с посланието на цялата година. Може да се почувстват шампиони, лидери, победители, но трябва да знаят, че всяка цифра носи и положителни страни като тези, но и отрицателни. Сред тях при 1 е максимата, че „тежка е царската корона”, т.е. големите очаквани успехи ще имат своята цена. Какво означава това? Ако постигат стремителни успехи в кариерата, значи може би ще се наложат жертви в личния живот, ако пък поставят началото на нова връзка в любовта, вероятно ще се отдадат толкова всецяло, че съвсем ще забравят професионалните ангажименти.

Онези, за които годината е Двойка (такива са например все още премиерът Борисов, роден на 13 юни, Слави Трифонов, роден на 18 октомври, или Лили Иванова, родена на 23 април) трябва да се примирят, че 2017 г. ще мине под знака на Раздялата. За едни от тези хора сметката ще дойде и ще ги изненада с удвоени резултати, но за повечето всъщност нещата ще изглеждат доста неприятни. Трябва да вярват, че всяко зло е за добро и това, че ще изгубят позици, власт, влияние или много пари, в крайна сметка може да се окаже полезно за тях – например в смисъл на духовно израстване или на намиране на ново поприще, което би могло да им донесе двойно повече пари и успех.

Онези, за които годината е Тройка (примерно родените на   1 октомври или 2 септември) трябва да е ясно – много неща ще Ви се получават просто така, без особени усилия. От друга страна обаче трябва да се насочите към сферите на публичността, шоуто, спектакъла и да не разчитате на особени успехи в бизнеса. Парите няма да бъдат много. Забавлявайте се, защото 2017 г. Ви е отредена за купон и приятни преживявания, за хората и нещата, които Ви харесват. Работата може да почака, да отиде на заден план, защото без друго няма да спори.

Онези, за които 2017 г. е Четворка  (примерно родените на 2 януари или 21 септември), трябва да се подготвят за сложни развития. 4 е най-трудното число и най-трудната година от 9-годишния цикъл. Но, понеже казахме, че никоя от цифрите не е само добра или само лоша, в нея се поставят основите на хубавите неща, големия бизнес, многото пътувания в следващата година. Специално внимание заслужават месеците март, май, септември и декември, които се очертават като много трудни, а ако октомври е много успешен, както се очаква, той поставя основите на голям ръст в бъдеще, който ще Ви грее и ще Ви храни до 2022 г.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !