Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте номинациите за Секссимвол на годината

отпечатай новината

06.01.2017 13:36 | Видян 3571 пъти

Вижте номинациите за Секссимвол на годината

И в началото на тази година, по традиция, ще се проведе церемонията "Секссимвол на годината 2017", където красотата ще триумфира с пълни сили. Водеща на церемонията ще бъде актрисата от "София ден и нощ" Анна-Мария Чернева. Номинациите пък са повече от горещи и както винаги доста оспорвани.
 
За "Секссимвол Модел на всички времена" спорят Роси Иванова, Теди Бургазлиева и Юлия Юревич. Също толкова напрегната е надпреварата и в категорията "Секссимвол Изпълнител на всички времена", където Лияна, Андреа и Анелия мерят сили. Тази година в категорията "Секссимвол на годината" сексапил мерят плеймейтката Ася Капчикова, еротичната танцьорка Стела Тейлър и моделът Ралица Иванова, която успешно се изявява в Америка. "Секссимвол Мъж" пък ще бъде избран измежду дизайнера Едис Пала (номиниран за втора година) и двама от представителите на титлата Мистър България - Георги Йовчев и Благовест Анев. Мис Силикон 2016 Боряна Миткова пък мери гръдна обиколка с Пламена и пайнерката Джулия в категорията "Секссимвол Брюнетка".
 
За "Секссимвол Блондинка" номинираните са Мис Силикон 2015 Габриела Попова, Кристиана и Анджелина. За "Секссимвол Модел" номинациите са също толкова любопитни. Там място намират любимката на Доналд Тръмп "Мис Вселена 2012" Жана Янева, Марина Войкова и Славена Вътова. "

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !