Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Митко Динев посягал на бременната Емануела

отпечатай новината

15.01.2017 13:25 | Видян 2551 пъти

Митко Динев посягал на бременната Емануела

Певицата Емануела разкри потресаващи подробности за отношенията си с милионерския син Димитър Динев. "Имаше моменти, в които Митко ме блъскаше в шкафове, докато бях бременна. И аз получавах контракции и изтърчавах до докторите", разказа певицата пред Нова телевизия.
Тя разкри,че два месеца преди да забременее с малкия си син Димитър, тя направила аборт от Митко Динев. Той я помолил да махне детето, защото "какво щял да каже баща му по въпроса".
"Митко дори и не искаше да се разбира,че баща му го изрита на улицата и го остави без пари заради мен. Дори като се разбра,че съм бременна, пратиха майката на Митко да ме увещава да махна детето.И в един момент Митко не можа да издържи без липсата на колите и парите. И почна да си изкарва всички нервни изблици на мен", признава Емануела.
Тя допълни,че виждала в телефона на Димитър есемеси от баща му Динко. В тях бизнесменът пише,че ще вземе детето на Емануела, Митко само да се върне в семейството. Тя обаче не пропуска да каже,че въпреки отношението на фамилия Диневи към нея, братът на Димитър платил разходите около раждането на малкия Митко.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !