Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Каратанчева се връща на корта

отпечатай новината

06.01.2008 09:00 | Видян 3543 пъти | Гласували 5

Каратанчева се връща на корта

Сесил Каратанчева се завръща на корта, писа 24 часа. Днес започват квалификациите за турнира по тенис с награден фонд 25 000 долара в Тампа Пей, Флорида.

Бившата номер 35 в световната ранглиста, която изтърпя 2 годишно наказание заради допинг, получи уайлд карт от организаторите. Това бе единственият шанс за Сесил да участва, тъй като тя няма класиране, последното бе 642 от 6 март 2006 година.

Тенисистката и нейният баща Радослав заминаха за САЩ още преди Коледа точно с надеждата, че ще бъдат поканени за някой от турнирите в началото на сезона. В края на януари Сесил със сигурност ще се включи в националния ни отбор за Фед къп за мачовете от група 1 на зона Европа/Африка в Будапеща (Унгария).

Направо в основната схема в Тампа Бей е друга националка - Диа Евтимова, а в квалификациите трябва да играе и младата ни надежда Лиана Тодорова, която ни представяше при 16-годишните на неофициалното световно за девойки Ориндж Боул в Кий Бискейн през декември. Освен за Тампа Каратанчева почти сигурно ще има уайлд кард и за турнира със същиянаграден фонд в Сърпрайз, Аризона, но за предквалификациите.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !