Димитър Маринов се надява на нова...

Втора номинация за „Оскар“ - това си пожелава...

Фолк легенда започна бизнес с камъни

Една от първите изпълнителки в попфолка Стефани, днес...

Галин пръсна 200 бона за жилище

отпечатай новината

18.01.2017 14:23 | Видян 1313 пъти

Галин пръсна 200 бона за жилище

 Кариерата на Галин се разви наистина шеметно и сега той е сред топ имената в жанра. А като такъв, вече не му приляга да живее под наем в скромни квартирки. За настъпването на новата година изпълнителят на "Парат ако хвана" се е уредил с лукс апартамент. Сделката е била финализирана в края на 2016-а, но той още не се е нанесъл, защото се извършват довършителни ремонти.

Като една истинска звезда, Галин е избрал да живее в затворен комплекс с денонощна охрана в тузарски столичен квартал. Там той ще се разпростира на повече от 100 квадрата без да бъде обезпокояван от обезумелите си фенки. Само за няколко години певецът стаха истински хит и е решил, че му е дошъл моментът да първата сериозна инвестиция в живота.

По груби сметки, новият дом ще му излезе към 200 хиляди лева, като в тази сума се включва и обзавеждането. А то няма да бъде нищо по-скромно от последния писък на модата. Галин дори си е наел интериорен дизайнер, който да го консултира. Така де, ако е, да е!

В свое интервю наскоро изпълнителят сподели, че част от крупната сума сам си е събрал, а другата е изтеглил като кредит, който да погаси в следващите години. Това за него не е никакво затруднение, защото почти всяка вече има участие, и то срещу не малък хонорар. Освен дома си, Галин преди време смени и колата с по-скъпа и мощна, за да бъде още по-вървежен сред мацките.

Мацки колкото искаш, но дали някоя от тях ще се нанесе с него в новия тузарски апартамент? Засега певецът шеговито споделя, че ще си живеят двамата с кучето му, пък по-натам нищо не се знае. Въпреки слуховете относно сексуалната му ориентация, Галин е хит сред девойките. Дори наскоро слуховете го свързаха с колежката му Дара, но засега няма потвърждение, пише "България днес".   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !