Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

В САЩ бесни след псувните и заплахите на Мадона

отпечатай новината

23.01.2017 17:36 | Видян 2208 пъти

В САЩ бесни след псувните и заплахите на Мадона

Поп певицата Мадона каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че си мислела за "взривяване на Белия дом", но по-късно заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

"Аз не съм човек на насилието", каза певицата в Инстаграм. "Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата - единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам", заяви тя.

Неприличните ѝ думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В ЮТюб, където беше качена речта ѝ, някои потребители нарекоха Мадона "зла". Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в "Туитър" поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

Срещу Тръмп в събота се обявиха също Скарлет Йохансон, Апли Джъд, Америка Ферера, Майкъл Мур и феминистката Глория Стейнъм. Подобни шествия се проведоха в целия свят - в Берлин, Париж, Рим, Виена, Женева, Амстердам, Найроби, Сидни, Мелбърн, Токио, Хелзинки и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !