Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Алисия замяза на Юлияна Дончева

отпечатай новината

25.01.2017 09:28 | Видян 4209 пъти

Алисия замяза на Юлияна Дончева

 Чалга дивата Алисия напоследък поражда все повече асоциации с 51-годишната бизнес дама Юлияна Дончева. Изпълнителката вероятно използва услугите на същия пластичен хирург, но резултатите от вкочененото й от ботокс лице са доста нелицеприятни.
Фенове дори са на мнение, че Юлияна изглежда десетки пъти по-добре, въпреки че Алисия е на 33 и с едва 20 години по-млада от Дончева, пише ХотАрена. Почитатели дори алармират, че изпълнителката вече почти не можела да се усмихва, а когато го правела гримасите й били доста комични и неестествени. С подобен синдром била и Десислава, която всеки път слагала по-голямо количество ботокс, тъй като след отминаването на действието му, кожата й увисвала повече и повече.

Пристрастяването пък водело до разтягане на кожата и лифтингът бил неизбежен след време, споделят специалисти. Галена също започнала с вкарването на отровната киселина в кожата и затова често се издувала след процедури. Манията да се запазят вечно млади обаче прераствала в пристрастяване и затова чалга дивите напоследък приличали на тикви-цигулки.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !