Бела Хадид се появи полугола в Кан

Американският супермодел от палестинско-холандски...

Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

Вижте защо принц Уилям не носи брачната си халка

отпечатай новината

25.01.2017 11:23 | Видян 2175 пъти

Вижте защо принц Уилям не носи брачната си халка

След пет годишен брак и две прекрасни деца херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин все още изглеждат много влюбени. Но мнозина наблюдатели забелязаха нещо интересно за двойката. Въпреки очевидното им брачно щастие Уилям никога не носи брачната си халка, пише Business Insider, цитиран от profit.bg. Вярно е. Вижте хиляди снимки на кралската двойка в интернет и няма да откриете нито една, на която той да носи пръстен на лявата си ръка.

Феновете на британското кралско семейство обаче не трябва да се притесняват, липсата на пръстен не е сигнал за предстоящ развод. Уилям просто не иска да носи пръстени. Кралското семейство публикува съобщение преди сватбата на двойката през 2011 г., в което информира, че принцът няма да носи пръстен заради „лични предпочитания“, отбелязва Times.

Уилям и Катрин обсъдили въпроса предварително и Уилям настоявал, че не обича да носи бижута. Официалната програма на сватбата показва, че принцът дори не си е сложил пръстен по време на церемонията. Само Кейт получава пръстен на ръката си в този ден.

Уилям обаче не е единственият мъж в кралското семейство, който избягва сватбените пръстени. Съпругът на кралица Елизабет II принц Филип също не носи халка от много години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !