Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Щерката на Цеци Красимирова е хит в Барселона

отпечатай новината

26.01.2017 10:08 | Видян 3460 пъти

Щерката на Цеци Красимирова е хит в Барселона

Джудит, порасналата дъщеря на Цеци Красимирова, вече е по-търсена от майка си за снимки и реклами. Очарователната тинейджърка е наследила красотата на един от най-успелите и доказали се модели и както е тръгнало много скоро ще я надмине по слава.

Hacлeдничĸaтa нa Цeци направи първите си стъпки като модел преди две години със cнимĸи на фотографката Мира Дерменджиева, ĸoито да й cлyжaт зa peĸлaмa пpи ĸacтинги y нac и извън cтpaнaтa.

19-годишната Джудит обаче вече позира и пред испански фотографи, тъй като не е тайна, че с майка й от дълги години живеят в Барселона. С новата си фотосесия младото момиче щяло да кандидатства за модел в една от най-големите модни агенции в каталунската столица, издават запознати.

Джудит блести с естествена и невинна красота, все още няма нито една корекция по себе си за разлика от майка си, която зад гърба си има няколко пластични операции.

Далеч от родината, освен с моделство момичето на Цеци от скоро се занимава и с народни танци. През ноември Джудит е била приета във фолклорна формация "Старият Чинар", която организира уроци по български народни танци и сбирки за популяризирането на нашенския фолклор в Барселона и цяла Испания, научи ПИК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !