Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Алисия и Преслава за малко да се хванат за косите заради Бирмата

отпечатай новината

26.01.2017 14:23 | Видян 1776 пъти

Алисия и Преслава за малко да се хванат за косите заради Бирмата

Нощта на промоцията на втория албум на Константин “Докато сърцето бие” преди ден в столична чалготека ще остане наистина паметен за фолк певицата Алисия

Първо звездата бе настанена под огромен постер от който я "гледаше" Николета Лозанова,което със сигурност я скова за цялата вечер. Но истинският удар бе появата на колежката й Преслава на купона. Както е известно Преслава таи ненавист към Алисия от деня, в който се загаджи със столичния бизнесмен Бирмата.

Преди време Преслава не пропускаше възможността да се заяде със звездата на „Ара“, че й отмъкна мъжа, когото и тя обича. Преси дори беше блокирала Алисия в Инстаграм. Заговори се, че враждата им е останала в миналото, но това се оказаха слухове.

През цялата вечер между двете се усещаше страхотно напрежение, а Алисия панически избягваше да засече дори погледа на Преслава, пише blife. От снимките също се вижда, че певиците са максимално далеч една от друга. Това не остана незабелязано и от останалите колеги, дошли да уважат промоцията на Константин, които шушукаха и обсъждаха комичната ситуация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !